U bent een gedreven en enthousiaste ondernemer

U concentreert zich op uw corebusiness. Daar bent ú goed in. Dagelijks neemt u belangrijke beslissingen. Op die momenten wilt u snel een praktisch advies.​
Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

Wij zijn advocaten en helpen u met onze kennis en ervaring. Juridische problemen lossen wij voor u op.

Sterker nog, wij richten ons vooral op het voorkomen van eventuele zakelijke issues. Dat is ons vak, onze passie. U kunt rekenen op onze informele en snelle manier van werken. Praktisch en realistisch. Zo kunt u met plezier en vol vertrouwen ondernemen.

Kleine lettertjes kennen wij niet. Onze adviezen zijn kraakhelder, kort en bondig. Kostbare en omvangrijke dossiers voorkomen wij. Een goed gesprek niet. Onze ervaring leert dat een open gesprek op basis van vertrouwen, respect en kennis, veel ellende voorkomt en tijd en geld bespaart.

Rood beeldmerk van Rutten & Welling Advocaten

U richt zich op wat u het liefst doet: ondernemen. Als ondernemer krijgt u te maken met juridische zaken. Denkt u eens aan het kiezen van de juiste ondernemingsvorm, het oprichten, het overnemen of financieren van een bedrijf tot en met het overdragen, verkopen of beëindigen daarvan. Het aannemen of ontslaan van personeel. Het incasseren van uw facturen. Het opstellen van algemene voorwaarden of contracten, de aansprakelijkheid van uw bedrijf of van u als bestuurder of van de andere partij etc.

Kennismaken?

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? U wilt weten of het tussen ons klikt? Wij staan open voor een goed gesprek.

U ook? Maak een afspraak!